lördag 21 maj 2011

Ett rymmnig

Igår rummde min Gimli:( Jo vad hände? Det kommer här:

Vi hade varit på prumenad och va på väg hem då Gimli ville ha gräs men han fick han inte då vände han sig om och tog gallop sats och galluperade i väg eller sen. Jag sprang efter och såg han längst bort jagropade på han och han sprang i väg. När vi kom fram där jag såg han följde vi vägen men det va fel håll så vi gick in i skogen med Hrist och som tur lämmnade gimli spår (Mitt första grimmskaft i bitar på baken:( ) Vi följde spåren ända bort till ett kalhyge och gick jag med Hrist upp lite med min största klump i halsen och i magen och såg han längst bort. Men han vill prova rymma igen för han ville rymma idag nere vid laguden men det lyckades inte:)


Hoppas ni förstår

lördag 7 maj 2011

Ny mobil:)

                                                     Jag nu är den äntligen min:)

Som jag kar längtat för min gammla va dum i huvudet (inte normmal). Ringer till anndra perssoner:O Jag trycker inte på något, vet inte att den gör det från pengar är borta:O Byter tema och bakrundsbild, blir inte normmal på några dagar:O

måndag 2 maj 2011

Nu äntligen är dom här

I går söndags förmiddag kom mina 2 finnaste hästar hit LEVADE, va så orolig att de skulle sparka varandra eller någon sånt i transpoten för de inte kännde varandra då. Men nu är dom så bra kompisar att man inte får ta den anndra innan den anndra smet idag bort till farmor (Granne).

Men nu är de här med eltråd ivägen för utgången:)

                                                                          Gimli och Hrist igår